Elderink is een kleinschalig tuinproject

Samen werken we aan de verzorging van tuin en erf. De teelt bestaat uit kruiden, groenten en bloemen. Van de opbrengst bereiden we onze maaltijden, verkopen een deel en verwerken een ander deel tot bijvoorbeeld jam en kruidenthee. Zo maken we voor onszelf een aangename werkplek en voor anderen een goed product.

Naast buitenwerk is er binnenwerk: bereiding en verkoop van producten, de maaltijdverzorging en schoonmaak. ls het geen weer om buiten te werken dan kunnen we naar de werkplaats. We maken o.a. eenvoudig speelgoed van hout. Met stoffen maken we poppen, tassen, e.d.

Voor wie?
Op ons bedrijf is werk voor mensen voor wie het voor korte of langere tijd niet mogelijk is om deel te nemen aan het reguliere arbeidsproces. Er is plaats voor maximaal 8 mensen. Plaatsing gaat in overleg. Voorwaarde is dat de werkplek die beschikbaar is, passend is of passend gemaakt kan worden.
Voor deĀ financiering is een PGB uitgangspunt, maar uiteraard kunnen we kijken naar andere mogelijkheden.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11